Wednesday, December 26, 2007

Persiatje...

Në natën e zezë pa fund
Mes errësirave që u ringjallën
U rrëzua edhe ky muzg
Që erdhi bashkë me ndarjen

Gjysmëbota tjetër shfaqet
Në rrugët e djersitura nga shiu
U arratisën stacionet dhe parqet
Dhe horizontet errësira i përpiu


T. Sokolaj 26/12/2007

1 comment:

belle_fleur said...

Gezuar Vitin e Ri 2008!

Lumturi, shendet dhe dashuri! Qofte ky viti i realizimeve dhe endrrave te tua!

Gezuar!