Tuesday, December 4, 2007


Biblioteka Kombetare dhe Universiteti i Prishtines...

2 comments:

Ardita Jatru said...

Keto fotot nga Prishtina qenkan shume te bukura,sidomos Biblioteka dhe U.P nje mrekulli.Kam nje deshire te madhe ta vizitoj vetem njehere Kosoven.

drejt tropojes said...

Ardita, besoj se nese do ta vizitosh njehere, sigurisht qe do te kesh prape deshire te rikthehesh atje. Ishte shume mire vertet, vetem se bente pak ftohte dhe kishte debore...