Monday, November 26, 2007


A keni pare bregdet me te bukur ne bote se ky, bregdeti shqiptar? Eshte zona e Llogarase kur zbret per ne Palase...

Limuzina tjeter e markes "Ford" ne panairin e Klik Expo Klik ne Tirane...

Limuzine ne panairin e biznesit Klik Expo Klik ne Tirane, siperfaqja e gjelbert edhte pjesa e perparme tek Qendra Nderkombetare e Kolutures (Piramida).

Sunday, November 25, 2007


Deti i Vlores, misterioz, i bukur, i frikshem, dallget elegnte dhe rete e pakapshme...

Vlora, nje imazh nga bukurite e saj te mahnitshme...

Saturday, November 24, 2007


Flamuri shqiptar dhe ai i Bashkimit Europian ne qender te Tiranes...

Piramida ne Tirane, "e veshur" me flamurin kombetar shqiptar...

Sunday, November 18, 2007


Malet mbi zonen e Ismalajve ne luginen e Valbones, ne Tropoje...

Maja e hekurave, ne krah te Lumit Valbona ne Tropoje...

Friday, November 16, 2007


"Vrellat", keshtu quhet nga banoret e zones, kjo siperfaqe livadhesh mes nje pylli te dendur dhe te erret me ahe ne Gryken e Valbones ne Tropoje. Emri mendohet se vjen nga fakti se perreth siperfaqes livadhore, ka nje numer te madh burimesh me uje te ftohte qe furnizohen nga debora qe shkrin lart ne male gjate muajve te veres deri ne fund te gushtit...

Monday, November 12, 2007

Te gjithe per Pavaresine e Kosoves


Shpallje me sugjerim nga Krasta Krau, qe nuk eshte me patriot se une :)

Sunday, November 11, 2007


Rruga drejt kampit te punimeve per ndertimin e depozitave te "Petrolifera" ne bregdetin e Vlores...

Pas punimeve per ndertimin e depozitave te naftes "Petrolifera Italo-Albanese" ne Gjirin e Vlores...

Mali i Gjevukes ne Dragobi, Tropoje

Maja e Hekurave, e veshur me debore
ne krah te Valbones ne Tropoje...

Wednesday, November 7, 2007


Elbasani dhe Metalurgjiku...

Tuesday, November 6, 2007


Elbasani dhe Kodrat ne hyrje te tij...

Saturday, November 3, 2007

Ky ishte qielli i atij mengjesi mbi Tirane, ne gusht 2007. Nuk ishte aspak nje dite premtuese per plazh e megjithate kishim vendosur te shkonim ne Durres...