Monday, November 12, 2007

Te gjithe per Pavaresine e Kosoves


Shpallje me sugjerim nga Krasta Krau, qe nuk eshte me patriot se une :)

2 comments:

belle_fleur said...

Ja keshtu te do atdheu:)

drejt tropojes said...

Natyrisht belle, nuk mund te qendroja edhe une pa u sensibilizuar per Kosoven. Edhe pse mendoj se aksioni dhe qendrimet kane efekt te artikulohen gjekundi...