Sunday, November 18, 2007


Malet mbi zonen e Ismalajve ne luginen e Valbones, ne Tropoje...

2 comments:

belle_fleur said...

Keto deget e pemeve i shtojne nje bukuri gjithe fotos. Si te thuash e veshin pak foton sepse malet perballe jane te zhveshur.

drejt tropojes said...

jane zhveshur, po ne fakt kjo "veshja" ne foto seshte merita ime, aty perpara ndodhet nje gremine dhe nga pozicioni ku isha, ate kuader mund te fiksoje ne aparat. gjithsesi, flm per vleresimin!