Wednesday, November 7, 2007


Elbasani dhe Metalurgjiku...

2 comments:

belle_fleur said...

Kishe marre maske mbrojtese nga tymerat dhe ererat jo te mira qe mbysin ate qytet:(

drejt tropojes said...

:(, ishte per te ardhur keq, cfare nuk shikoje ne zonat perreth qytetit ndersa aty brenda rrugeve, edhe dielli nuk mberrinte diell mbi dhe...