Wednesday, September 24, 2008

Mitingu dhe antimitingufotot: LSA dhe TCH

Ne te gjithe boten, grumbullime te tilla ne te cilat kumtohet nje mesazh apo nje qendrim, quhen protesta, ndersa ne Shqiperi, me shume sesa per shkak te gjuhes sesa te karakterit, quhen mitingje. Dhe si per ti dhene sa me shume kuptimin e betejes ketij fenomeni, mitingut te partive opozitare te premten e javes qe shkoi, iu shtua edhe nje kordon policie qe vetem i tille nuk ishte, i vendosur mu perpara portave te Kryeministrise ne Tirane. Policia eshte institucion ekzekutiv ne renie te lire per shkak te varesise nga Ministria e Brendshme e cila edhe kjo, varet nga Qeveria...

No comments: