Monday, October 22, 2007


Tirana ne nje dite te ftohte dhe me shi...

2 comments:

Agobooks said...

Ata telat, janë me rrymë apo, thjesht figurativë?! :)

drejt tropojes said...

Ne fakt n.ago, ne ate moment nuk kishin rryme. Nuk kisha shume qe kisha dale nga shtepia pasi u nderprene dritat. Kete kisha ne mendje kur u perpoqa te fokusoj ato rete..... Flm qe ke kaluar!