Wednesday, October 10, 2007


Kthesat drejt Komanit...

2 comments:

belle_fleur said...

I really love this picture! Rrethuar me male dhe ne mes lumi apo liqeni qe pershkon mes per mes. Ah Shqiperia...

drejt tropojes said...

Eshte liqeni, ose me sakte, nese mund ti quaj keshtu, "damaret" e liqenit qe bashkohen ne lugine me sasine e "ujit te verdhe" qe vjen nga Komani dhe pastaj vazhdojne rrjedhen...