Sunday, January 6, 2008

Shtepi banimi ne faqen e malit qe ndodhet ne krah te Liqenit te Firzes...

2 comments:

xixa said...

o Trazhgim,
Dëshiroja të të bëja dy-tre pyetje.
A është e vërtetë që gjendesh në Afganistan?
Pse nuk ve në blogun tênd shkrimet e tua (të tjerat)?
Përshëndetje dhe falemnderime pêr fotot e bukura tê Veriut.

drejt tropojes said...

Pershendetje!
Flm qe ke kaluar ne blogg!

xixa ke te drejte sa i perket Afganistanit! Flm qe me terhoqe vemendjen! Ishte nje detaj qe nuk me kishte rene ne sy dhe qe ka shpetuar ngase Afganistani ne listen e emrave te shteteve ndodhet prane Albania, ne momentet kur kam klikuar ne nxitim e siper kam bere kete gabim ne perzgjedhje.


Sa i perket shkrimeve te tjera qe bej, nuk i kam vendosur ne blogg per shkak se bloggun e konsideroj nje alternative "ndryshe" punes se perditshme qe bej. Eshte paksa argetim, paska nevoje per te shprehur dhe publikuar fotografi, shkrime dhe poezi te cilat nje gazete ne Tirane nuk te krijon mundesi ti realizosh sepse nuk konsiderohen materiale komerciale qe ndikojne ne rritjen e numrit te kopjeve te shitura. Une mendoj se kjo eshte e gabuar. Te shpresojme te ndryshoje dicka ne te ardhmen!
Gjithe te mirat dhe pershendetje!