Thursday, November 20, 2008


Ismail Qemali (busti ne Muzeun Historik Kombetar, Tirane)

Isë Boletini: Kacanik o shkemb e gur, digjesh pritesh per Flamur

Maket i shtepise ku u mbajt "Lidhja Shqiptare e Prizrenit

Stema e Kuvendit te Lezhes, 2 mars 1444

3 comments:

Agobooks said...

Kreanri e vërtetë kombëtare!
v.o.: jo me kriteret që si e tillë quhet ...Xhejms Belushi! :)

drejt tropojes said...

jo dhe aq n.ago! besoj se mbaj distance nga cfare shkruaj dhe publikoj dhe pikerisht per kete shkak, nuk marr persiper te zbeh apo te theksoj ngjyrimet qe sakt apo gabimisht jane vendosur prej kohe ne personazhe, figura, mite apo epoka.
pershendetje!

Tirana Calling said...

sa emocione.
flm per keto foto.