Friday, August 24, 2007


Ky eshte Lumi Valbona, ne rrethin e Tropojes. Lumi dallohet per kthjellesine e ujit, terrenin e thepisur ne te cilin rrjedh dhe troften, peshkun e shijshem dhe karakteristik. Gjatesia e Lumit eshte rreth 50 kilometra, ai buron ne vendin e quajtur Ragami i Shales, kalon ne fshatrat Valbone, Dragobi, Kelcyre, Shoshan, Cerrnice, Bujan dhe me pas derdhet ne lumin Drin.

No comments: